Voordat de bvba  Gauquie werd opgericht, was Marc Gauquie al jaren actief in de bouwsector. Tijdens zijn loopbaan, hij werkte achtereenvolgens in loondienst bij de houthandel Decadt en de firma Richet , is Marc zelfstandig begonnen, eerst in bijberoep en later volledig op zichzelf.
Hij was voornamelijk gekend voor dakwerken, maar ook voor ramen, deuren, binnenkarweien en dus algemeen timmer- en schrijnwerk.
Toen Marijn, de zoon van Marc ongeveer 20 jaar oud was, begon hij mee te helpen in de zaak.

Zo groeide het familiebedrijf stilaan en werd er overgeschakeld van een éénmanszaak naar een vennootschap.

Gauquie bvba groeide en toen werd de opslagruimte in Reningelst te klein. Na wat zoekwerk werd in 2006 een stuk ambachtelijke zone gevonden in de Klyte.
Daar het dan al duidelijk was dat Marijn dit werk verder zou uitoefenen, heeft hij deze grond aangekocht. Daar werd een loods opgetrokken om het plaatsgebrek op te lossen.

We schrijven nu december 2009 en mogen vaststellen dat, Gauquie bvba een familiebedrijf is dat gespecialiseerd is in dakwerken en het biedt U een totaalpakket aan van het timmeren van daken, plaatsen van pannen, isoleren, goten, binnen- en buitenafwerking.
Ook kleine karweien, ramen en deuren worden met zorg afgewerkt.
Voor sommige projecten wordt er samengewerkt met collega’s.

Gauquie bvba proeft soms van nieuwe uitdagingen, zoals houtskeletbouw en zonnepanelen. In de volgende webpagina’s kun je bladeren door onze activiteiten.

Indien U vragen hebt, bel ons dan vrijblijvend op of maak gebruik van ons contact formulier.

Met vriendelijke groeten,
Marijn Gauquie